Webamp er nu Shopify experts


Webamps web-afdeling kan per dags dato kalde sig Shopify Experts. Det betyder, at vi nu er certificeret af Shopify – til gavn for vores webshop-kunder, som på den måde er garanteret et samarbejde med højt kvalificerede designere og udviklere.

Man skulle tro, at en mørk dag i slutningen af oktober kunne trække energiniveauet ned på kontoret på Vester Farimagsgade. Men vi havde godt nok svært ved at få armene ned, da der i slutningen af sidste uge tikkede en mail ind fra Shopify.

I dag har jeg 12 kollegaer og flere er på vej. 2020 tegner til at blive et rigtig flot år og jeg glæder mig til de næste fem år!

For med mailen fulgte en nyhed, vi længe har håbet på: At Webamp nu er Shopify experts!

Hvad vil det sige at være Shopify experts?

I Webamp har Shopify længe været vores go to eCommerce-platform, fordi det er en brugervenlig og intuitiv platform, som gør det nemt at designe unikke webshops, der afspejler vores kunders visuelle identitet.

Vores hang til Shopify betyder, at vi efterhånden kender systemet forfra og bagfra – til glæde for vores webshop-kunder.

Men fra i dag har vores kommende kunder et konkret kvalitetsstempel at navigere efter, når de skal vælge mellem Webamp og andre bureauer. For som Shopify experts kan vi nu garantere vores kunder, at de samarbejder med:

  • højt kvalificerede designere og udviklere, som er specialiseret i at bygge professionelle webshops
  • et håndplukket bureau, som ser værdien i en Shopify webshop
  • ildsjæle, som kan og vil bidrage til andre ildsjæles projekter
  • certificerede eksperter, som kan hjælpe med målrettet online marketing af dit brand

Du kan læse mere om dine fordele ved at samarbejde med en Shopify experts hos Shopify.

Skal vi tale sammen?

  • Dansk