Skip to main content

Om Nicolai Vittrup

Lær mig at kende lige her.

Nicolai Vittrup

Nicolai Vittrup er en dansk iværksætter, der, i en alder af blot 23 år, lagde hele sin børneopsparing i at starte sin egen virksomhed uden hjælp fra andre. Det betyder, at han i dag står som grundlægger og CEO af Amplify, hvilket vidner om den iværksætter drift og ånd, som Nicolai besidder.

Nicolai er ikke blot iværksætter, founder eller CEO. Han er først og fremmest en utroligt positiv person, som nyder at bruge tid med sine medarbejdere – både på og udenfor kontoret. For at være en succesfuld iværksætter, er det nødvendigt at være en optimistisk og glad person. Det er den besked, som Nicolai sikrer at give videre til alle han møder, der har de samme mål og drømme som ham selv. Dette er grunden til at fistbumps, bordfodbold og øl under de ugentlige fredagsmøder, er skik, uanset hvor Nicolai træffer beslutninger.

Talent 100

Berlingske logo

Blandt de mange præstationer som Nicolai har opnået, er nominering som en af Danmarks top 100 iværksættertalenter i Berlingske i 2021. De første to år efter at have startet Webamp, flyttede Nicolai ud af sin egen lejlighed og sov på sin fars sofa, for at kunne betale hans første ansatte. Det betyder derfor alt for Nicolai, at blive anerkendt som en fremtrædende iværksætter.

30 Under 30

Forbes logo

Udover at blive anerkendt som en af Danmarks top 100 iværksættertalenter, er Nicolai også en del af Forbes 30 under 30 2021 listen (i Medier og Marketing kategorien). Denne enorme ære er endnu et vidnesbyrd om den store modgang, som Nicolai har gået igennem for at fastslå sig selv som den fremtrædende iværksætter han er i dag.