Skip to main content

Book et foredrag til virksomheder

Mangler du et inspirerende foredrag?

Passion, ambitioner og drømme er et par af de faktorer, der driver mennesket. Men er det nok, når du står fuldstændig på egne ben? Er det overhovedet arbejdet værd? Min rejse som stifter af marketingbureauet Webamp, har budt på både med- og modvind, der samlet set har sikret mig uundværlig erfaring indenfor ledelse og iværksætteri.

Da jeg var 23 år, besluttede jeg mig for, at jeg ville udfordre markedet for online markedsføring. Jeg ville skabe et marketingbureau, hvor gennemsigtighed, kundetilfredshed og god virksomhedskultur var blandt top prioriteringerne. Dette blev starten på Webamp. Med min børneopsparing som investering opsagde jeg min lejlighed og sov på min fars sofa de efterfølgende to år, for at kunne betale løn til min første medarbejder.

I dag er jeg fortsat direktør i Webamp, vært for podcasten Den Nye Standard og investor i Beepr. Jeg afholder herudover personlige foredrag til virksomheder, hvor jeg deler de erfaringer, jeg har erhvervet mig på min rejse som selvstændig. Hvis du og dine medarbejdere er interesseret i et dybdegående og personligt foredrag om iværksætteri, ledelse, marketing og virksomhedskultur, kan I book et foredrag her.

Foredrag om ledelse

Mine medarbejdere skal trives – derfor tænker jeg people-first i min ledelsesstil. Du vil aldrig høre mig prædike en ‘arbejde 24/7’ kultur, da jeg tror på, at det er indbegrebet af dårlig ledelse. Medarbejdere, som overarbejder, er ikke produktive og vil i længden også blive utilfredse med deres arbejde – det er ikke en fordel for nogen. 

Foredrag om iværksætteri

Jeg sov på min fars sofa i to år for at kunne betale løn til min første medarbejder. I dag har min virksomhed har over 300 kunder i portefølje, 20 ansatte og kontor i hjertet af København. Det succeshistorie og min præstation som ung iværksætter er dét. jeg er mest stolt af. 

Foredrag om virksomhedskultur

Jeg har ét mantra om virksomhedskultur:  Hvis din virksomhed har en god kultur, forbliver den ikke kun inden for virksomheden. Det handler om at have en tankegang, som du ikke bare kan tænde for kl. 8 om morgenen og slukke igen kl. 4 om eftermiddagen. Tankegangen skal overskride arbejdsområdet og i stedet trænge igennem til medarbejderne hele tiden. 

Foredrag om marketing

Jeg er overbevist om, at marketing ikke er en videnskab, basal matematik eller så nemt som at sige 1+1=3. Jeg står fast ved den tro, at marketing burde handle om at sætte spørgsmålstegn ved processen, fremfor at følge den blindt – en del af det er at begå fejl, hvilket er helt okay. Fejl burde ikke være stigmatiseret; enten lærer du en værdifuld lektion, eller de kan udvikle sig til noget helt genialt.

Hvorfor benytte mig som foredragsholder?

Mit fokus har fra begyndelsen været at skabe en virksomhedskultur, som motiverer mine ansatte og giver dem plads til at lære og udvikle deres kompetencer. Med denne ambition har jeg i dag samlet et team på 20 ambitiøse og talentfulde medarbejdere, som ikke bare udfører et ‘godt stykke arbejde’, men som er modige nok til at udfordre status quo og overgå forventningerne.

Mit drive og tilgang til iværksætteri, virksomhedskultur og ledelse har båret frugt, og jeg har de sidste tre år lavet en bundlinje på over en million kroner og høstet flere Børsen-Gazeller. Gazellen fungerer som et særligt kvalitetsstempel, der har bevist, at vi forstår at tænke innovativt, omstille os og skabe vækst – selv i krisetider, som de seneste år har budt på.

I 2021 blev jeg både udvalgt som en del af Forbes 30 Under 30 i kategorien Media & Marketing samt Berlingske Talent 100 i kategorien ledelse. Begge titler hylder ungdommens iværksætteri, og de bevidner om, at jeg har formået at skabe noget, der fungerer. Trods de prestigefyldte titler, har rejsen dertil ikke været en ren dans på roser.

I mine foredrag til virksomheder deler jeg derfor både ud af de op- og nedture, jeg har mødt på min rejse som iværksætter. Jeg tror på, at vi kan inspirere hinanden til at udfordre normerne, når vi har mod til at tage chancer, og hvis vi tør at sætte ord på vores fejl.

Book et foredrag til virksomheder

Dét får din virksomhed ud af foredraget

Grundstenen i mine foredrag er personlig erfaring. Jeg fortæller jer ikke, hvordan I skaber den bedste virksomhedskultur, eller hvordan I skal lede jeres team. Det findes der ingen specifik opskrift på. Målet med mine foredrag er at give jer et indblik i de værktøjer og metoder, der kan fungerer som grundstenene i virksomhed. Vigtigst af alt er målet at motivere jer til at turde at overgå jeres egne forventninger.

Jeg afholder personlige og inspirerende foredrag til virksomheder om både ledelse, iværksætteri, virksomhedskultur og marketing. Hvis jeres virksomhed er interesseret i at booke et foredrag til flere af emnerne, er det muligt at skræddersy foredraget efter jeres arrangement.

Lær mig at kende gennem Den Nye Standard

Den Nye Standard er en erhvervspodcast, hvor jeg sætter fokus på historierne bag nogle af Danmarks dygtigste iværksættere. Sammen med en anerkendt gæst dykker vi ned i de historier og fortællinger, som har formet og fortsat driver Danmarks iværksættere. I hvert afsnit vender vi forskellige rejser mod at skabe noget nyt, og hvordan livets op-og nedture har ført dem til, hvor de er i dag. Du kan bl.a. lytte til Den Nye Standard på Spotify.

Jeg håber, at kunne inspirere mine lyttere til at turde at sætte den nye standard for det, de er gode til. Er du interesseret i at høre mere? Læs mere om min business podcast.

Book et foredrag i dag

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan mine foredrag forløber, eller hvis du vil booke et personligt foredrag, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen herunder. Så vender jeg tilbage til dig!