Skip to main content

Foredrag om iværksætteri

Min rejse som ung iværksætter

Hvorfor afholder jeg foredrag om iværksætteri? I en alder af blot 8 år fik jeg min første smagsprøve på livet som iværksætter efter, at jeg en dag havde sneget min fars værktøj ud fra værkstedet og solgt det på et gadehjørne. Jeg havde formået at sælge hvert eneste stykke værktøj og på trods af at måtte tage uventet afsked med sit værktøj – til latterligt lave priser – fortalte min far mig, at han alligevel var en lille smule imponeret over min arbejdsmoral.

Den historie blev startskuddet på min interesse for at skabe, vækste og drive og i en alder af 23 år, var tiden inde til, at jeg for alvor skulle skabe noget. Jeg er i dag en lille smule mere stolt af dét end min præstation på gadehjørnet. Jeg grundlagde det digitale marketing bureau Webamp ved brug af min børneopsparing, og en stærk vilje til at ville drive mit eget. I dag har Webamp 18 medarbejdere, mere end 300 klienter i porteføljen og kontor i hjertet af København. Jeg driver sideløbende business podcasten Den Nye Standard, hvor jeg sætter fokus på historierne bag nogle af Danmarks dygtigste iværksættere.

Iværksætter foredrag
Glade medarbejdere = glade kunder = succesfuld virksomhed.

Nicolai Vittrup

Iværksætteri – på godt og på ondt

Passion, ambitioner og drømme er et par af de faktorer, der driver mennesket. Men er det nok, når det er dig alene, der bestemmer? Min rejse, som stifter af marketingbureauet Webamp, har budt på både med- og modvind. De første år indebar blandt andet, at jeg måtte opsige min lejlighed og sove på min fars sofa de efterfølgende to år, for at kunne betale min første medarbejders løn.

At være en succesfuld iværksætter handler om at forudse det uforudsigelige – du skal være adræt, klar og hurtig til at tilpasse dig, og det kan du ikke gøre, hvis du fokuserer på andre end dig selv. Iværksætteri er en rejse, der handler om konstant at forbedre dig selv, og hvem du var i går. 

Foredrag om iværksætteri

Hvad kan du bruge et iværksætter foredrag til?

Mit foredrag om iværksætteri fungerer som en motivationskilde, der skal løfte dine ambitioner og forventninger til din egen ydelsesevne. Mange, som er interesseret i iværksætteri, har enten ikke tillid til sine egne præstationsevner, eller også laver de et hovedspring, før de ved, hvor dybt der er. Du skal ikke holde dig tilbage for at springe, men hvis du ikke kender til dybden, er det en god idé at ruste dig med et par simple tips.

Foredraget kommer derfor til at være fyldt med inspiration, do’s and dont’s samt tips og tricks, som giver dig en større chance for succes. Om end du har en mindre startup eller allerede er godt fæstet i erhvervslivet, kan jeg garantere, at du vil gå derfra med en genvundet motivation for komme dine drømme til livs.

Book et foredrag om iværksætteri 

Min rejse som iværksætter har lært mig meget om virksomhedskultur, ledelse og marketing. Hvis din virksomhed er interesseret i at booke et inspirerende foredrag om iværksætteri, er du velkommen til at kontakte mig.

Indtil det næste foredrag, kan du med fordel lytte til spændende samtaler om iværksætteri, ledelse og virksomhedskultur i Den Nye Standard på enten Spotify, Apple eller Podimo.