Skip to main content

Min anbefaling til gode erhvervspodcasts

Indsigtsfulde og inspirerende podcasts

Podcast er en god måde for lyttere at opsøge ny viden på, og flere virksomheder benytter derfor også podcasts til at føre en mere personlig kommunikation med deres interessenter. Det gør samtidig mediet til et logisk valg, når det kommer til markedsføring af brand samt at skubbe deres vision og viden ud til et bredere publikum.

Den store interesse for at lytte til podcasts har resulteret i et stort udvalg af muligheder, hvilket kan være uoverskueligt at finde rundt i. For at spare dig for at skulle grave gennem det dybe hav af erhvervs-podcasts, har jeg samlet de business podcasts, som jeg finder mest indsigtsfulde og inspirerende.

  • Forfatter billede
    Nicolai Vittrup
    22. nov. 2022

The Authority Hacker Podcast

Værter: Gael Breton & Mark Webster
Emne: SEO
Sprog: Engelsk
Længde: 35-50 minutter

I denne podcast går værterne, Gael og Mark, i dybden med SEO og affiliate marketing. De giver både råd til, hvordan man opbygger affiliate sites med SEO trafik samt til, hvordan du optimerer dit indhold eller produkts mulighed for at blive fundet på diverse søgemaskiner. Gael & Mark arbejder samtidig selv på diverse sider, hvorfra de kommer med egen personlig erfaring, som du kan implementere i din egen strategi. Podcast er særlig relevant for dig, der har interesse i at opbygge et website eller, som allerede arbejder med SEO og dermed kunne tænke dig at udvide dine kompetencer.

Help Marketing

Vært: Eric Ziengs
Emne: Content Marketing
Sprog: Dansk
Længde: 35-60 minutter

I denne podcast interviewer Eric Ziengs eksperter indenfor et bestemt område af markedsføring herunder Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, konverteringsoptimering, salgstragten og meget mere. Sammen med en gæst kommer Ziengs med konkrete input, som kan medvirke til at gøre dit arbejde nemmere. Podcasten er for dig, der har interesse i hvordan online markedsføring fungerer, og hvordan du kan implementere det i din nuværende virksomhedsstrategi.

The Paid Search Podcast

Vært: Chris Schaeffer & Jason Rothman
Emne: Google Ads / Adwords & PPC
Sprog: Engelsk
Længde: 40-55 minutter

Eksperterne i Google AdWords og Google Partners Chris Schaeffer og Jason Rothman taler i denne podcast om PPC, Google Ads, online markedsføring, og hvordan man kan annoncere effektivt for sin forretning online. Podcasten er til for at hjælpe forretningsejere, medarbejdere i digitale markedsføring bureauer og PCC-freelancere med få det meste ud af deres Google Ads budgetter.

Worklife with Adam Grant

Vært: Adam Grant
Emne: Balance i arbejdslivet
Sprog: Engelsk
Længde: 30-60 minutter

Trods vi kan have forskellige roller på arbejdspladsen, kan stress og sammenbrud ramme os alle. I denne podcast giver organisatorisk psykolog, Adam Grant, forfriskende interviews under emner som ‘Breaking Up with Perfectionism’ og ‘How to stop languishing and start finding flow’. At lære at balancere dit arbejde med dine daglige rutiner kan hjælpe dig med at optimere dit potentiale, og Grant giver dermed bud på måder, hvorpå du kan nyde arbejdsdelen af dit liv.

Den Nye Standard

Vært: Nicolai Vittrup
Emne: Iværksætteri, virksomhedskultur og ledelse
Sprog: Dansk
Længde: 50 minutter

I Den Nye Standard dykker jeg i selskab med en gæst ned i de historier, som har formet og fortsat driver Danmarks iværksættere. Denne business podcast har til formål at give inspirerende mennesker et talerør, hvor de kan sætte ord på deres rejse inden for erhvervsverdenens rammer. Medieuniverset, som er Den Nye Standard, skal samtidig fungere som en platform, hvorpå andre, der også har interesse for iværksætteri, kan samles om tankevækkende og inspirerende historier. Hvis iværksætteri, virksomhedskultur og ledelse falder inden for dit interessefelt, er Den Nye Standard din nye business podcast.