Skip to main content

Corporate Social Responsibility

Klub 10 2023/2024 – Røde Kors

Hvert år udvælger Røde Kors et stærkt hold af ambassadører, der er dedikeret til at indsamle midler til gode formål. I år har jeg fået æren af at være en del af Klub 10, for 2023/2024, hos Røde Kors – et ambassadørskab, som jeg ser frem til at varetage.

Det kommende år vil være fyldt med spændende projekter, der har til formål at indsamle midler. Sammen vil vi arbejde for at støtte sårbare og udsatte mennesker både herhjemme og rundt om i verden.

SuperDysten 2021 – CoolUnite

I 2021 deltog Webamp i SuperDysten, arrangeret af Radio NOVA og velgørenhedsorganisationen CoolUnite. Formålet med konkurrencen var at støtte udsatte og sygdomsramte børn i Danmark og give dem gode oplevelser samt en lettere hverdag.

Hos Webamp er vi altid klar på at hjælpe udsatte og sygdomsramte børn i Danmark. Sammen med seks andre virksomheder konkurrerede vi om, hvem der hurtigst kunne samle flest penge ind til formålet på kun 14 dage.

Vi formåede at indsamle 102.207 kr., som vi donerede til CoolUnite. Dette blev muligt takket være vores fantastiske samarbejdspartnere og kunder. Samlet set formåede hele holdet at indsamle lidt over 1 million kr. til de udsatte børn.