Skip to main content

Foredrag om ledelse

God ledelse er guld værd for din virksomhed

Hvorfor er god ledelse altafgørende? Når dine medarbejdere trives, trives din virksomhed. Medarbejdere der overarbejder, er ikke produktive, og du vil risikere at de bliver utilfredse med deres arbejde i længden, hvilket ikke er til fordel for nogen. I mit foredrag om ledelse finder du ud af, at min ledelsesstil i høj grad er påvirket af en people-first-mentalitet. 

Det kan være fristende udelukkende at have profitmaksimering for øje, når man driver en virksomhed. Krogen her er, at det i sidste ende er dine medarbejdere der genererer profit, og det gør de først, når de trives på arbejdspladsen. Det gør de ikke, hvis du prædiker en ‘arbejde 24/7’ kultur. 

Ledelse handler om at kunne samle og guide sit team – ikke styre dem. Først når du prioriterer og værdsætter hver eneste medarbejder, bliver deres succes til din succes. Når du vælger at prioritere din medarbejderes velvære, tager du det første skridt i retning af at skabe en gensidig succesoplevelse.

Book et foredrag om ledelse
Glade medarbejdere = glade kunder = succesfuld virksomhed.

Nicolai Vittrup

Stifter af Webamp og Den Nye Standard

Mit navn er Nicolai, og jeg er stifter af det digitale marketing bureau Webamp samt min business podcast Den Nye Standard. Til dagligt leder jeg et kontor med 20 medarbejdere. Min intention har fra begyndelsen været at skabe en virksomhedskultur, som motiverer mine ansatte og giver dem plads til at lære og udvikle deres kompetencer. Dette har medført en kultur hvor fistbumps, bordfodbold og øl under ugentlige fredagsmøder er en skik, uanset hvor jeg træffer beslutninger. 

Min tilgang til ledelse har resulteret i, at Webamp har haft en bundlinje på over en million kroner de sidste tre år. Vi har høstet flere Børsen-Gazeller, som beviser, at vi forstår at tænke innovativt, omstille os og skabe vækst – selv i krisetider, der har præget vores samfund de seneste år.

I 2021 blev jeg både udvalgt som en del af Forbes 30 Under 30 i kategorien Media & Marketing samt Berlingske Talent 100 i kategorien ledelse. Begge titler hylder ungdommens iværksætteri.

Foredrag om ledelse

Hvad kendetegner mig som foredragsholder?

Grundstenen i mine foredrag om ledelse er et menneskeligt fokus. Som iværksætter er det vigtigt at huske, at drivkraften i din virksomhed ikke er tandhjul eller benzin – men ægte mennesker. Derfor omhandler mine foredrag om ledelse særligt, hvordan man motiverer, driver og guider et team frem for at styre det.

Mine foredrag er præget af min personlige erfaringer med ledelse. Ligesom, at jeg gerne vil fortælle om de gange, vi har kunnet fejre succes, vender jeg også bagsiden af medaljen. Jeg fortæller ikke, hvordan du er en den bedste leder for dit team, for det er der ingen universel opskrift på.

Jeg vil undervejs give et indblik i, hvordan jeg har formået at skabe succes ved at sætte medarbejderne først og ved at turde at eksponere mig selv. Når du bruger din personlighed og personlige egenskaber som en del af din ledelse, frem for at gemme dig bag standardiserede modeller og teorier, forstår dine medarbejdere dine visioner og intentioner langt bedre.

Hør nærmere og book et foredrag om ledelse

Min rejse som iværksætter har lært mig meget om virksomhedskultur, iværksætteri, ledelse og marketing. Hvis din virksomhed er interesseret i at booke et inspirerende foredrag om ledelse, er du velkommen til at kontakte mig. Indtil det næste foredrag om ledelse, kan du lytte til spændende samtaler om iværksætteri, ledelse og virksomhedskultur i Den Nye Standard på enten Spotify, Apple eller Podimo.

God ledelse hænger i høj grad sammen med evnen til at kunne skabe en god virksomhedskultur, som er givende og motiverende for dine medarbejdere. Vil du høre mere om, hvordan jeg har skabt en kultur i Webamp, som understøtte alle virksomhedens mål, kan du læse mere om mit foredrag om virksomhedskultur.