Skip to main content

Foredrag om god virksomhedskultur

Kulturen på arbejdspladsen er altafgørende

Få indsigt og bliv inspireret i mit foredrag om god virksomhedskultur. Når dine medarbejdere trives, trives din virksomhed – sådan bør enhver virksomhed med øje for succes tænke. Den endelige drivkraft i din virksomhed er hverken mekaniske tandhjul eller benzin, men ægte mennesker der alle medvirker til at maksimere virksomhedens kompetencer. En god virksomhedskultur, som motiverer og driver dine medarbejdere, er derfor altafgørende for at skabe en effektiv og succesfuld arbejdsplads.

Siden begyndelsen af Webamp har jeg arbejdet efter ét mantra: “Hvis din virksomhed har en god kultur, forbliver den ikke kun inden for virksomheden”. Jeg anser det største tegn på en succesfuld virksomhedskultur, for at være et sammenhold, som ikke blot findes indenfor kontorets rammer. Jeg har derfor forsøgt at skabe en tankegang, som ikke bare kan tændes for kl. 8 om morgenen og slukkes igen kl. 4 om eftermiddagen, når du har fri.

Foredrag om virksomhedskultur
Hvis din virksomhed har en god kultur, forbliver den ikke kun inden for virksomheden

Nicolai Vittrup

WEBAMP DNA’et

Virksomhedskulturen er i bund og grund kernen i enhver virksomhed. Hos Webamp er kulturen skabt på baggrund af et DNA, som centrerer en specifikt måde at tænke, være og handle på. DNA’et er noget, jeg søger hos medarbejdere, før jeg ansætter dem. Det har intet med eksterne elementer, såsom hvor mange klienter du har, eller hvor meget din gennemsnitlige løn er, at gøre. DNA’et handler om den lidenskabelige tankegang, som der ikke blot kan slukkes for, når du slukker computeren og forlader kontoret. 

Siden begyndelsen af Webamp, har jeg sat en ære i at have en god virksomhedskultur hver eneste dag og i alle anledninger. Under corona ville jeg f.eks. ikke lade hjemmearbejde påvirke vores interne kultur og samvær mere end højest muligt. Derfor var jeg fast besluttet på at holde Webamps berygtede ‘Pizza Fredag’ i live, trods vi ikke kunne være samlet. Jeg arrangerede, at alle medarbejdere fik leveret pizza hjem til dem selv i stedet, så vi kunne spise dem sammen over Zoom. På den måde kunne vi så vidt muligt fastholde de traditioner, der medvirker til Webamp DNA’et.

Virksomhedskultur foredrag

Passionerede medarbejdere skaber succes

Hos Webamp har jeg formået at samle en blanding af både udadvendte og mere impulsive personligheder, der arbejder og trives på frontlinjen samt mere indadvendte og systematiske medarbejdere, som foretrækker stabilitet eller struktur. Jeg ser forskelligheder som en mulighed for både at styrke den fælles kultur samt at arbejde mod vores primære mål: at give en sublim kundeoplevelse og skabe gennemsigtighed i en verden, som for mange virker abstrakt og fjern.

Forskellighederne skal medvirke til at skabe grundlaget for en målrettet holdindsats, som kræver, at alle forstår hvorfor og hvordan andre personlighedstyper agerer. Mit fokus er her, at skabe en stærk og sund kultur, for derigennem at kunne skabe resultater for vores kunder ved at kunne give den bedste mulige service.

Få hjælp til at få en sund arbejdsplads

Efter foredraget vil du have fået svar på hvordan du:

  • Skaber en sund virksomhedskultur.

  • Ansætter stjerne-medarbejdere med drive og det rigtige mindset.

  • Får forskellige personlighedstyper til at samarbejde.

  • Gør dine medarbejder stolte over at være i virksomheden.

Book et foredrag om god virksomhedskultur

Min rejse som iværksætter har lært mig meget om virksomhedskultur, iværksætteri, ledelse og marketing. Hvis din virksomhed er interesseret i at booke et inspirerende foredrag om virksomhedskultur, er du velkommen til at kontakte mig. Imens du ser frem til det næste foredrag om virksomhedskultur, kan du lytte til spændende samtaler om iværksætteri, ledelse og virksomhedskultur i Den Nye Standard på enten Spotify, Apple eller Podimo.