• Forside
  • Blog
  • Enhver god forretning er skabt af et godt fundament af gode relationer

ENHVER GOD FORRETNING ER SKABT AF ET FUNDAMENT AF


I Webamp tror vi på gode, langvarige relationer. Derfor var firmaets direktør Nicolai Vittrup selvfølgelig med på Tivoli Erhvervsklubs årlige netværksrejse. For her var der rig mulighed for at få dannet en masse nye relationer – og ikke mindst få udvidet de eksisterende. 

 Sådan en tur gør én en smule klatøjet og træt i kroppen efter et koncentreret program. Til gengæld er ens mentale energiniveau skyhøjt efter at være i selskab med så mange inspirerende mennesker. 

 Vi mødtes alle sammen onsdag den 2. September klokken 7.15 til morgenmad på Nimb. Herefter var der afgang fra Hovedbanegården mod Skanderborg, hvor vi fik en rundvisning i Bøgeskoven af folkene bag Smukfest. Bagefter var der afgang mod Aarhus, hvor den bl.a. stod på 13 retters servering på Michelin-restauranten Frederikshøj samt overnatning på Comwell.

Rammerne var med andre ord på plads. Men det var nu menneskene inden for rammerne, der gjorde turen til noget helt specielt. De to dage har nemlig været en solid saltvandsindsprøjtning af motivation, inspiration og nye mennesker. 

 Tak til alle i Tivoli Erhvervsklub. Vi glæder os allerede til næste år!

Skal vi tale sammen?

  • Dansk