Sådan er det at arbejde i Webamp


I Webamp kommer vi alle fra meget forskellige baggrunde. Vi har både forskellige uddannelser, erfaringer fra tidligere jobs – og nogen har ingen af delene. Fælles er dog, at vi alle har det samme mindset, og brænder for det, vi laver.

Derfor er det også vigtigt, at vi er en arbejdsplads, hvor der er plads til at vokse, udforske og eksperimentere. I den forbindelse har både direktør Nicolai Vittrup, Webdesigner Tobias Heide og business developer Frederik Rosenkilde svaret på nogle spørgsmål til Studentum omkring karriere, uddannelse og dét at arbejde i Webamp. 

Med alle de mange muligheder der findes i dag, kan det være svært at finde hoved og hale i både valg af uddannelse og job. Derfor synes vi også, at det er vigtigt, at være med til at vise et uddrag af de mange forskellige muligheder vores branche byder på.

For hvis der er noget der er i Webamps ånd, så er det at dele ud af vores erfaringer, viden og fortælle om vores arbejdsplads, kultur og arbejdsopgaver. Du kan derfor blive lidt klogere på Webamp som virksomhed, og samtidig møde tre meget forskellige mennesker med tre meget forskellige titler – dog med tre meget ens grunde til at være hos Webamp.

Skal vi tale sammen?

  • Dansk